Sonunda Sıla ile görüşen basın mensupları, bizzat kendisinin ağzından dinledi ve birer birer not aldı. Habere göre Sıla, yeni evi için toplam 4.5 milyon lirayı gözden çıkardı. Bu da dudak uçuklatan bir fiyat olarak dikkat çekti.

Eşyaları Sığmadı İki Evi Birledi

Sıla, eşyalarının sığmaması gerekçesiyle Galata Kulesi manzaralı iki oda bir salon evine bir daire daha ekleyerek eşyalarını burada kolaylıkla muhafaza etme kararı aldığı da belirtildi. Buna göre Sıla toplam 4.5 milyon lira eve ödeme yapacak. Sadece eşsiz Galata manzarası için değil daha kullanışlı olduğu için bu fiyatı gözden çıkarmak zorunda kaldığını belirterek basın ekibine açıklamalarda bulundu.

Ev Dekorasyonu İçin Daha Düşünüyor

Hayranlarının yeni evinin nasıl bir dekorasyona sahip olacağını da merak etmesi üzerine halen iç mimarlarla görüşme halinde olduğunu belirterek henüz karar verme aşamasında olduğunu dile getirdi. Evi tamamen ihtiyaç duyduğu için bu fiyata almak zorunda olduğunu Sıla'nın yeni evi dudak uçuklattı! haberinin bu bakımdan çarpıtılması gerektiğini belirterek eşyalarının depolanması için tuttuğunu dile getirdi.

Ünlü Çiftin Boşanma Kararı Magazin Dünyasını Salladı Ünlü Çiftin Boşanma Kararı Magazin Dünyasını Salladı

Böylece yeni evi, tam 4.5 milyon liraya (eski parayla 4.5 trilyon) mal oldu. Böylelikle bu yeni evinde hem daha güvenilir olmayı hem de daha konforlu, eşyalarını rahatlıkla sığdırabileceği bir alanda bulunmayı belirtmiş oldu. Böylece Sıla, her anlamda tamamen yenileme kararı aldığı eviyle kendisini daha huzurlu ve daha güvenilir hissedeceğini açıkladı. Ev iki oda bir salon ve artı bir daireden oluşuyor.