Ünlü Şarkıcı Sibel Can'ın yıllardır kiloları ile başı dertteydi. Uzun süredir kilolu olarak görmeye alışık olduğumuz Sibel Can, son aylarda oldukça zayıflamasıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Demet Sağıroğlu'nun Müzik Kariyerindeki Zorlu Yolculuğu Demet Sağıroğlu'nun Müzik Kariyerindeki Zorlu Yolculuğu

Tabi kilo vermek isteyenler ise Sibel Can'ın nasıl bu kadar kısa sürede, bu kadar kilo verebildiğini merak ediyordu. Ünlü şarkıcı Sibel Can'ın nasıl kilo verdiği ortaya çıktı.

Sibel Can'ın son 3 ayda toplamda 10 kilo zayıfladığı öğrenildi. Sibel Can'ı zayıflatan isim ise ünlülerin yaşam koçu olan Şeyda Coşkun oldu.

Üç ayda 10 kilo veren ve hala zayıflamaya devam eden Sibel Can, haftada dört gün Şeyda Coşkun'un hazırladığı yemekleri yiyor, bir saat yürüyüş yapıyor ve yüzüyor.

Şeyda Coşkun'un hazırladığı sebze ve meyvelerden oluşan mönüyü yiyen Sibel Can, özellikle mevsim salatalarına ağırlık veriyor. Sebze ve meyvelerden hazırlanan sular da sanatçının diyetine katkı sağlıyor.

Her gün mutlaka ödem atıcı bir çay da içen Sibel Can'ın, istediği kiloya inmesine çok az kaldığı, yedi kilo daha vermeyi amaçladığı konuşuluyor.