Bir süre önce yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı ile hayatının birleştiren Şeyma Subaşı'na sosyal medya hesapları üzerinden yapılan saldırılar üzerine suç duyurusunda bulunulmuştu.

SOSYAL MEDYA TACİZCİLERİ KADIN ÇIKTI

Polisin yaptığı inceleme sonrasında Şeyma Subaşı'na organize şekilde hakaret ettiği ve videolarda montaj yaparak internette yayınladıkları iddiası ile 3 kadın hakkında yasal işlem başlatıldı.

Siber suçlar Şube Müdürlüğü tarafından Şeyma Subaşı'na hakaret edilen hesaplar polis tarafından tespit edilip incelemeye alındı. Hesapların kimlere ait olduğunu tespit eden emniyet birimleri harekete geçti.

ÜÇÜNCÜ TACİZCİ YURT DIŞINA ÇIKTI

Kardeşlerim 118. bölüm tek parça full izle Kardeşlerim 118. bölüm tek parça full izle

Konuyla İstanbul'a 38 yaşındaki bir kadınla Mersinde yaşadığı tespit edilen 37 yaşında başka bir kadın polis tarafından yakalandı. Tespit edilen isimler arasında bulunan 3. Bir kadının daha olduğu ve kısa süre önce yurt dışına çıktığı tespit edildiği öğrenildi.

Yurt dışına çıkan kadın zanlı ile polis tüm sınır kapılarına yazı göndererek yakalama emri çıkarılırken interpol'e yazılarak kaçak durumdaki kadının yakalanıp adres istendiği öğrenildi.