Bir süredir, Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın bebek yapmayı düşündükleri söyleniyordu. Hatta bu iddiayı ileri taşıyarak, Şeyma Subaşı'nın hamile olduğu yönünde dedikodular dolaşıyordu. Şeyma Subaşı bu iddialar ile ilgili açıklamalarda bulunarak, iddiaları yalanladı.

Cem Karaca'nın Hayatını Anlatan Film Mahkeme Kararıyla Vizyondan Kaldırıldı Cem Karaca'nın Hayatını Anlatan Film Mahkeme Kararıyla Vizyondan Kaldırıldı

Asmalımescit'teki bir mekanda arkadaşlarıyla görüşen Şeyma Subaşı'nın etrafı mekan çıkışında sokak çalgıcıları tarafından sarıldı. Etrafını saran sokak çalgıcılarına 100'er Türk Lirası bahşiş veren Şeyma Subaşı, bahşişi verdikten sonra sokak çalgıcılarını videoya çekti.

Şeyma Subaşı, muhabirlerin ''Acun Ilıcalı ile ikinci çocuğu düşünüyor musunuz?'' sorusuna ise ''Öyle bir düşüncemiz yok'' yanıtını verdi.

Şeyma Subaşı hakkında çıkan bu ikinci çocuk haberlerine sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla da yanıt verdi. Acun Ilıcalı'dan olan kızı Melisa ve ablası Kübra'nın kızıyla objektif karşısına geçen Şeyma Subaşı, bu fotoğrafı ''Benim zaten iki çocuğum var'' notuyla paylaştı.

Şeyma Subaşı yaptığı bu açıklamalar ile çocuk iddialarını net bir şekilde yalanlamış oldu. Konuyla ilgili henüz Acun Ilıcalı'dan bir açıklama gelmedi.