İstanbul'un Kartal ilçesinde çöken 8 katlı binada hayatını kaybeden 19 yaşındaki genç kız Şevval gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Tabutun üzeri gelin duvağı ile ötülen genç kızın cenazesinde duygu dolu anlar yaşandı.

DEAŞ'ın Kanlı Saldırısı Rusya'nın Acı Günü DEAŞ'ın Kanlı Saldırısı Rusya'nın Acı Günü

İstanbul'un Kartal ilçesinde çöken 8 katlı binada can veren 19 yaşındaki Şevval Yılmaz, memleketi Sakarya'da gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Hendek'te düzenlenen cenaze töreninde Şevval'in tabutunun üzerine gelin duvağı ile örtüldü. 8 katlı Yeşilyurt Apartmanı'nın çökmesi sonucunda yaşanan faciada Şevval Yılmaz'ın cansız bedeni 2 gün sonrasında enkazdan çıkarılmıştı.

Gözyaşları Sel Oldu

Şevval'in cenazesi sabah saatlerinde baba ocağı olan Sakarya'nın Hendek ilçesine getirildi. Kartal'da sağlık meslek lisesinde okumakta olan ve hemşire olma hayali ile yatıp kalkan Şevval Yılmaz'ın cenazesinde helallik alınmasının ardından evin önünde beklemekte olan Yılmaz Ailesi ve akrabaları gözyaşlarını tutamadı.

Şevval Yılmaz'ın cenazesi ikinci vaktinde kılınan cenaze namazının ardından Kırktepe Mahallesi Mezarlığı'nda gözyaşları arasında duvağı ile beraber toprağa verildi.