Süper Lig takımlarından Aytemiz Alanyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın hakkında çıkan iddialara son noktayı resmen koydu. Beşiktaş ile hiçbir şekilde görüşmediğini tekrarlayan Yalçın basındaki haberlerin asılsız olduğunu söyledi.

Alanyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın, Göztepe ile oynanan maçın ardından açıklamalar yaptı. Adı siyah beyazlı takım ile anılan Yalçın bu iddiaların asılsız olduğunu bir kez daha yineledi.

Beşiktaş İle Görüşmedim

Sergen Yalçın, "Göztepe karşısında iyi oynamamıza rağmen 3-2 kaybettik. Kendilerini kutluyoruz. Oldukça zevkli bir maç oldu. Böylesine zor bir deplasmanda 2-0 geriye düşünce pek fazla yapacak bir şey kalmıyor. Oyuncularım yinede ellerinden geleni yaparak skoru 2-2'ye kadar getirmeyi başardı ancak son dakikalarda yediğimiz golle mücadeleyi kaybettik."

"Oldukça basit hatalar sonumuzu hazırladı. Skor aslında bizim lehimize de olabilirdi. Sezon içerisinde bazen böyle sonuçlar olabiliyor. Şimdilik dikkatimiz Trabzonspor maçında. Şu anda Alanyaspor'un hocasıyım ve Beşiktaş ile asla görüşmedim." ifadelerine yer verdi.