Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda lider olarak gruptan çıkmayı garantileyen Beşiktaş, Türk futbolunda bir ilki başarmıştı. Avrupa arenasında rakiplerine korku salan siyah-beyazlılar, Süper Lig'de ise aynı performansı gösteremiyor. Son olarak ligin 14'üncü haftasında Yeni Malatyaspor'a konuk olan Beşiktaş, sahadan 0-0 beraberlikle ayrılarak zirveyle puan farkının 6'ya çıkardı.

Lig'de farklı Avrupa'da farklı performans sergileyen oyuncularına Şenol Güneş'ten uyarı geldi. Malatyaspor karşısında ortaya konulan performansı beğenmeyen tecrübeli teknik adam, "Her maçtan önce Şampiyonlar Ligi marşı mı çaldırayım?" dedi.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Monaco, Porto ve Leipzig maçlarında gösterdiği performansla alkış alan Beşiktaş, Süper Lig'de aynı performansı gösteremedi.

"HER MAÇTAN ÖNCE ŞAMPİYONLAR LİGİ MARŞI MI ÇALDIRAYIM?"

Sabah'ın haberine göre; sezon başından beri maç seçtikleri için eleştirilen oyuncularını savunmaktan yorulan Güneş'in, "Devler Ligi'ne gösterdiğiniz motivasyonu, Süper Lig'de yaşamak için her maçtan önce Şampiyonlar Ligi marşı mı çaldırayım?" sözleriyle uyarısını yaptığı öğrenildi.