Demet Sağıroğlu'nun Müzik Kariyerindeki Zorlu Yolculuğu Demet Sağıroğlu'nun Müzik Kariyerindeki Zorlu Yolculuğu

Buna göre toplumun etnik unsurlarını ayrıştırma, toplum katmanlarında mutlak eşitlik özelliklerini ihlal suçlamalarıyla hakkında RTÜK'e gelen toplam 400 adedi aşkın şikayet mektubunu birer birer incelemeye alarak gereğinin yapılacağına ilişkin kamuoyuna resmi olarak yazılı açıklama yapıldı.

Seda Sayan ne demişti?

Hafta içi her gün yayınlanan Show TV'deki Seda Sayan'la programında konuğu manken Ece Gürsel ile tüp bebek tedavisi, sperm bankaları konularına yönelik olarak konuşan Seda Sayan, konuşma esnasında şu sözleri sarf etmişti:

" Kız yazık! Ne inşaat işçileri var. Günah, onlar insan değil mi!... " cümlelerinden ötürü RTÜK harekete geçerek skandal olarak tanımlanan bu cümlelerinden ötürü hakkında yasal soruşturma başlattı. Bunun yanı sıra yayının genel izleyici kitlesine yönelik olmasını da ihlal etmesi gerekçesiyle yayınının geçici bir süreyle durdurulması yönünden de inceleme başlatılmış oldu.

Seda Sayan'dan tepkilere cevap

Konuyla ilgili olarak Seda Sayan'a Rtük Şoku ve ardından gelen tepkilere cevap vermekten geri durmayan Seda Sayan, doktor, mühendis desem sorun yoktu. Benim babam da inşaat işçisiyle cümlelerine yer vererek konunun spekülasyona dönüştürülmesi ve bunun üzerinden birilerinin prim elde etme derdinin olduğu yönünde resmi sosyal medya hesapları üzerinden açıklamada bulundu.

Bu açıklamasına yönelik olarak nasıl bir gelişmeyi gerek RTÜK gerek yargı mercileri dikkate alacak bu şimdilik merakla beklenen bir soru olarak kalacak. Konuyla ilgili olarak yaşanan gelişmeleri yine ilerleyen zamanlarda paylaşacağız.