Süper Lig'de kötü günler geçiren Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde bambaşka bir gradik çiziyor. G Grubu'ndaki 3. karşılaşmasında Fransa'da Monaco'ya konuk olan temsilcimiz, 1-0 geriye düştüğü mücadeleden 2-1 üstün ayrıldı. Siyah beyazlılarda 2 gol birden kaydeden Cenk Tosun geceye damgasını vururken, Şampiyonlar Ligi'nin de en dikkat çeken isimleri arasında yer aldı.

Grupta 9 puanlı Beşiktaş, büyük bir geliri de kasasına koymayı başardı. Bu sezon şimdiye kadar 170 milyon TL'yi kasasına koyan Beşiktaş, geçtiğimiz yıl kazandığı paranın çoktan üzerine çıktı.

Grup aşamasında 22 milyon euro kazanan temsilcimiz, başarı bonuslarıyla birlikte toplamda 34.7 milyon euro gibi bir rakamı kasasına koydu.

GALİBİYET BAŞINA 1.5 MİLYON EURO

Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı Sonrası Sahaya Saldırı Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı Sonrası Sahaya Saldırı

Gupta 3'te 3 yapan Beşiktaş sadece galibiyet primlerinden 4,5 milyon euro kazandı. Gruptak çıkmayı büyük oranda garantileyen temsilcimiz, çıkması durumunda ise 6 milyon euro daha kazanacak.

Geçen yıl Şampiyonlar Ligi'nde toplam 34 milyon euro kazanan Beşiktaş, böylece 3 maç geride kalmasına rağmen geçen sezonu geride bırakmış oldu