55 yaş üstü ikinci yaşama merhaba diyenlere hitap eden sağlıklı yaşam köyü Herdem, 200 milyon TL.'lik bir yatırımla 618 konutun yapımına start verdi. 1+1 daireler'in 337 TL'den başlayan satış fiyatları'na ek olarak temizlik ve sağlık hizmetlerini içine alan 550 TL aylık aidatalınacak.

koy2

SAĞLIKLI YAŞAM KÖYÜ

Etra Holding'in öncülüğıünde, ABD'nin yaşlı yaşam uzmanı Avendelle ve Acıbadem Sağlık Grubu'nun çözüm ortaklıkları ile HErDem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nin ilki İstanbul'da kapılarını açmaya hazırlanıyor.

ÖRNEK BİR MİMARİYE SAHİP

İstanbul Selimpaşa'da yapımına başlanan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü'nde çalışmaları hızla devam ederken ilk örnek konak tamamlandı ve ziyarete açıldı. Haneleri ve iç avlusuyla bütünüyle tamamlanan örnek konağı ziyaret ederek HerDem'deki yaşam ve imkanlar hakkında detaylı bilgi alınabiliyor.

55 YAŞ ÜSTÜ KİTLEYE HİTAP EDİYOR

koy1

Yalnızca 55 yaş ve üzerinde olanların yaşayacağı, Türkiye'nin ilk ve tek sağlıklı yaşam köyü olan HerDem, emeklilikten sonra aktif, sosyal ve sağlıklı bir yaşamın hayalini kuranlarla buluşmaya hazırlanıyor. İstanbul Selimpaşa'da yapımına başlanan ve tabiatın tam kalbinde yer alan HerDem'de büyüklerimiz dört mevsim keyifli zaman geçirirken ihtiyaçları olan her şey de yanı başlarında bulabilecekler.

SAĞLIK İMKANLARI GENİŞ

HerDem'de çalışmalar hızla devam ederken, ilk örnek konak da tamamlanarak ziyarete açıldı. Dileyenler hem örnek konağı ziyaret ederek köydeki haneleri yerinde görebiliyor, hem de HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün tamamı ve tüm sosyal olanakları hakkında uzmanlardan bilgi alabiliyor.

İKİNCİ BAHAR

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün kurulduğu alanın büyüklüğü, sosyal imkanlarının genişliği, mimari konsepti ve yaşam imkanları dikkate alındığında dünyada da eşi benzerdi bulunmamasıla öne çıkıyor. Aktif, sağlıklı ve doğal yaşamı bir arada sunan HerDem'in sakinleri, meyve ve sebzeleri dalından koparacak, müzikten resme herp erteledikleri hobilerini gerçekleştirecek, yenilenme merkezinde yorgunluklarını atarak rahatlayabilecekler.

100 DÖNÜM ARAZİDE 614 KONUT

Sağlık açısından her türlü detayın düşünüldüğü HerDem'de, Acıbadem kalitesiyle 7/24 kesintisiz sağlık hizmeti sunuluyor. HerDem'de her biri iki katlı 45 konak yer alacak. Türkiye'nin yedi bölgesindeki yöresel konaklardan ilhan alınarak tasarlanacak konaklar ile HerDem sakinleri köy içinde keyifle dolaşırken, Türkiye'nin her bölgesinden esintiler hissedicek. Toplamda 614 haneye sahip olacak HerDem'de büyüklerimiz keyifli, aktif ve güvenli bir emeklilik yaşamınada adım atacak.

GECE GÜNDÜZ SAĞLIK HİZMETİ

Sağlık açısından her türlü detayın düşünüldüğü HerDem'de, Acıbadem kalitesiyle 7/24 kesintisiz sağlık hizmeti sunuluyor. HerDem'de her biri iki katlı 45 konak yer alacak. Türkiye'nin yedi bölgesindeki yöresel konaklardan ilham alınarak tasarlanacak konaklar ile HerDem sakinleri köy içinde keyifle dolaşırken, Türkiye'nin her bölgesinden esintiler hissedecek. Toplamda 614 haneye sahip olacak HerDem'de büyüklerimiz keyifli, aktif ve güvenli bir emeklilik yaşamına adım atacak.

337 BİN TL'DEN BAŞLIYOR

Silivri Selimpaşa'da kapılarını açmaya hazırlanan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü'nde her konakta 10 veya 14 bağımsız hane 100 metrekare iç avlu bulunuyor. Brut 60 metrekare olan 1+1 bağımsız haneler 1 oda, 1 yaşam alanı (salon+mutfak), 1 banyodan ve 1 balkon/terastan oluşmaktadır.

550 TL AYLIK AİDAT ALINACAK

2+1 daireler ise 86 metrekare olarak sunuluyor. Satın alma fiyatları 1+1 dairelerde 337 bin TL'den (KDV dahil, tapu noter masrafları ve abonmanlık hariç) başlamakta ve şerefiyesine göre değişiyor. Her hane 7/24 sağlık hizmetinden ve genel ev temizliği paketinden aylık 550 TL her yıl TEFE-TUFE karşılında faydalanacak