Yüzme Yarışlarının Kökeni ve Günümüzdeki Popülerliği Yüzme Yarışlarının Kökeni ve Günümüzdeki Popülerliği

Devre arasının en sansasyonel transferlerinden birine imza atan Sivasspor, Brezilya'nın son dönemde yetiştirdiği en büyük yeteneklerden Robinho'yu transfer etti. 34 yaşındaki yıldızı ikna ederek Sivas'a getiren yönetim, oyuncuyu kent şartlarına alıştırmaya çalışıyor. Brezilya'da 30 derece sıcaklıkta futbol oynayan yıldız oyuncu, devre arasını çalışmalarını sürdüren Sivas'ta -5 derecede idmana çıkıyor.

Sivas'a adım atar atmaz "Merhaba gardaş" ifadeleriyle taraftarla sıcak bir ilişki kuran Robinho, Sivas'ın sert iklimine ayak uydurmaya çalışıyor. Antrenmanlardaki hırsıyla dikkat çeken yıldız oyuncu, soğuk hava nedeniyle zorluk yaşıyor. Antrenmanda arkadaşlarıyla şakalaşan Robinho, "Yaz ne zaman gelecek" şeklinde arkadaşlarına takıldı.

Sivasspor'da teknik direktör Samet Aybaba, Robinho ile birlikte Kone gibi yabancı oyuncuların iklim şartları nedeniyle zorluk çektiğini belirterek yönetim olarak ellerinden gelen kolaylığı sağladıklarını söyleyerek zaman istedi.

GALATASARAY MAÇINDA SAHADA OLACAK

Geçen hafta Yeni Malatyaspor karşısında ilk kez forma giyen ve son 20 dakikada oyuna giren Robinho, yarınki Galatasaray maçını iple çekiyor. Samet Aybaba, hazır olduğunu söylemesine rağmen Sambacı'yı büyük ihtimalle ikinci yarıda oyuna sürecek. Tecrübeli hocanın, fizik olarak henüz tam kapasiteye ulaşmadığı için Robinho'yu ilk 11'de değerlendirmek istemediği öğrenildi.