Türkiye ile ABD arasında krize neden olan Rıza Sarraf hakkında ortaya atılan yeni bir iddia gündeme oturdu. Tutuklu olarak yargılanmasına devam edilen Sarraf'ın hapishane görevlilerine rüşvet vererek, cezaevine kadın, alkol ve uyuşturucu madde soktuğu yönündeki iddialar eşi Ebru Gündeş için bardağı taşıran son damla oldu.

Halkbank görevlileriyle birlikte yargılandığı rüşvet ve yolsuzluk davasında taraf değiştirerek itirafçı olan Rıza Sarraf'ın, tutuklu bulunduğu cezaevine kadın, uyuşturucu ve alkol soktuğu ortaya çıktı. Cezaevine kadın sokmak için gardiyanlara rüşvet veren Sarraf'ın olayı mahkemede itiraf etmesi üzerine sanatçı Ebru Gündeş'in avukatları da harekete geçti.

BOŞANMA KONUSU KESİNLEŞTİ

Rıza Sarraf ile boşanma sürecinle olan Ebru Gündeş, cezaevinde alem iddialarının doğru çıkması üzerine avukatlarına talimat vererek boşanma işlemlerinin başlamasını istediği öğrenildi.

Gündeş'in yakın arkadaşlarına, "Bu bir değil iki değil. Daha önce de kadınlarla ilişkisi ortaya saçılmıştı. Ama bu itiraf herşeyi değiştirdi" dediği ifade edildi.