Süper Lig'de 20. hafta maçları Bursaspor ile Beşiktaş arasında oynanan mücadele ile başladı. Bursa'da 2-2 sona eren kritik mücadele sonraso NTV Spor'da maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen, dikkat çeken bir yorumda bulundu. Bursaspor tribünlerinden yüklesen "Allahu Ekber" tezahüratlarına değinen Dilmen, "Allahu Ekber ne oluyor arkadaşlar? Burada spor yapılıyor ya. Hiç anlam veremiyorum" dedi.

Bursa'da nefesleri kesen mücadelede kazanan çıkmazken, 4 gollü mücadelede saha koşullarına dikkat çeken usta yorumcu, Bursaspor'un zemin şartlarını eleştirdi. Zeminin futbola elverişli olmadığını belirten Dilmen, maç içerisinde Beşiktaşlı futbolculara atılan yabancı maddelere de tepki gösterdi.

NEGREDO'NUN KENDİ KALESİNE ATTIĞI GOL

Beşiktaş'ın İspayol golcüsü Negredo'nun kendi kalesine attığı golü değerlendiren Rıdvan Dilmen, şu ifadeleri kullandı:

"Oyunu konuşmak isteriz. Oyun heyecanlı, sert. Zemin de kötü, şaşırdım bu kadar kötü olmasına. Beşiktaş'ın da kötü oynarken muazzam golü. Beşiktaş ancak yıldız oyuncularıyla ortak olurdu maça ve öyle de oldu. Negredo'da uzaklaştıramadı. Sağ ayağına geldiği için sanırım ayağına tam oturtamadı. Ama çok da eleştiremeyiz Negredo'yu son anda gördü. İkinci golde de Yusuf ortaladı, Fabri ve daha sonra Vida'dan geliyor. Top acaba içeride mi dışarı mı diye tekrar baktım. Yayıncı kuruluş daha iyi çizebilir bunu. Top dışarıda değil gibi ama bilmiyorum."