Süper Lig'ed 8'inci haftanın açılış mücadelesinde Gençlerbirliği sahasında ağırladığı Beşiktaş'ı 2+1 geçerken uzun bir aradan sonra hanesine puan yazdırmayı başardı. Milli ara dönüşü parmak bir performans ortaya koyamayan Beşiktaş'da rotasyon sonuç vermezken, yedek oyunculara Rıdvan Dilmen'den kırık not geldi.

Beşiktaş yedek kulübesinin ilk 11'deki oyunculara katkı sağlayamadığını belirten ünlü yorumcu, geçen sezon deplasmanda rakiplerine şans tanımayan Beşiktaş'ın bu sezon çıktığı 4 deplasmanın 2'sinde puan kaybı yaşadığına dikkat çekti.

Milli takım kamplarında bulunan oyunuları haliyle yıprandığını belirten Dilmen, oyuna sonradan giren oyuncuların ise beklenen etkiyi gösteremediğini söyledi.

BABEL'İN KIRMIZI KARTI KOLAY DEĞİLDİ

Siyah Beyazlılarda kırmızı kartla oyun dışında kalan Ryan Babel'in teknik direktör Şenol Güneş'in tüm planlarını alt üst ettiğini belirten Dilmen, "Babel'İn kırmızı kartı kolay değildi.

Beşiktaş'ı bugünkü gibi bir daha yakalayamazsın. Ve tabii Şenol Hoca doğru değişiklik yapmasına rağmen Babel'in kırmızısı kolay değil.