Hatay'ın Reyhanlı İlçesi ve Kilis'e bu sabah yine eş zamanlı 6 roket fırlatıldı ve saldırılarda ölen olmazken 11 kişinin hafiif derecede yaralandığı bildirildi.

ROKETLERDEN BİRİSİ PATLAMADI

Afrin operasyonunun devam ettiği bölgeden atılan toplam 6 roketten 3 tanesi Kilis'e düştü. Roketlerden biri eve, biri de yola isabet etti. Patlamadığı öğrenilen bir roketin ise kontrollü şekilde patlatılacağı belirtildi. Olay yerindeki ilk tespitlere göre 5 kişi yaralandı.

3 ROKET REYHANLIYA İSABET ETTİ

Suriye'nin Afrin bölgesindeki terör örgütü mevzilerinden ateşlenen 3 roketin Hatay'ın Reyhanlı ilçesine düşmesi sonucu 1'i ağır 6 kişi yaralandı.

Terör örgütü mensuplarınca atılan roketler Fidanlık Mahallesi'ndeki eski sanayi bölgesi ile Adabucak Mahallesi'ne ve Kırıkhan-Reyhanlı karayolu kenarına düştü.

Sanayi bölgesindeki bir iş yerine düşen roket sebebiyle 1'i ağır 6 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Güvenlik güçleri olay yerlerindeki incelemelerini sürdürüyor.

12 GÜNDE 82 ROKET FIRLATILDI

Başbakan Binali Yıldırım otoyol açılışında gelişmeler hakkında bilgi verdi. Yıldırım, Suriye'nin kuzeyinden son 12 günde 82 roket fırlatıldığını açıklayarak TSK'nın teröristlere misliyle karşılık verdiğini açıkladı.