Baş Dönmesi, Sebepleri, Tanı ve Tedavi Yöntemleri Baş Dönmesi, Sebepleri, Tanı ve Tedavi Yöntemleri

Revizyon burun ameliyatlarında hastalar tarafından daha iyi bir araştırmalar yapılması gerektiğini paylaşan uzmanlar, kulaktan dolma bilgilere itibar edilmemesi gerektiğinin altını çiziyor.

Burnunu güzel bulmayan veya sağlıklı nefes almakta zorlanan kişilerin burun ameliyatı öncesinde kafasını karıştıran bazı soru işaretleri oluşmasının normal olduğu üzerinde duran uzmanlar, özellikle burunda yapılacak ikinci bir revizyon estetiği ile ilgili dikkatli adımlar atılmasını tavsiye ediyor.

Estetik uzmanları kendilerine gelen hastaların bazılarının üçüncü ameliyattan sonra ölüm riski bulunduğuna dair duydukları söylentiler nedeniyle tedirgin olduğunu kaydederken, revizyon burun estetiğinin, daha önce estetik burun estetiği geçirmiş kişilerin hem biçim hem de işlevini onarmak için tasarlanmış bir cerrahi müdahale olduğunu hatırlatıyor. Pek çok kişinin burun estetiğinin ardından nefes alma sıkıntısı yaşayabileceğini işaret eden uzmanlar, nefes almanın yanı sıra şeklinden de memnun kalınmayan burunların düzeltilmesi gerektiğini paylaşıyor. Revizyon burun ameliyatlarında deneyimli ve güvenilir cerrahlara başvurmanın önemli olduğunu ifade eden uzmanlar, bu ameliyatla ilgili hastaya hekimin gerçekçi bilgiler vermesi gerektiğinin üzerinde duruyor.

Uzmanlar bazı durumlarda burun revizyonunun basit bir prosedür şeklinde ilerlerken bazı durumlarda ise daha karışık olabileceğini hatırlatıyor. Özellikle revizyon burun estetiği, çok fazla doku çıkarılarak talihsiz deformiteye sahip olan kişiler üzerinde de gerçekleştirildiğini işaret eden uzmanlar, bu hastaların çoğunlukla

Revizyon burun estetiği için en zor tip hasta grubu olduğunu paylaşıyor.