Ve sonunda beklenen transfer gerçekleşiyor. Ronaldo'nun takımdan ayrılmasından sonra sol kanatta büyük bir zorluk çeken Madrid ekibinin Belçikalı yıldız oyuncu Eden Hazard ile her konuda anlaşma sağladığı iddia edildi.

Real Madrid sezon sonunda flaş bir transfere imza atmaya hazırlanıyor. İspanyol ekibinin uzunca bir süredir gündeminde olan Hazard ile ön protokolde anlaştığı ve sezon sonunda da imzaların atılarak transferin kesinleşmesi bekleniyor.

Anlaşma Tamam

Hazard ile ön anlaşmayı imzalayan Madrid ekibi sezon sonunun gelmesini iple çekerken bu anlaşma gereğince Belçikalı yıldızın yıllık olarak 13.5 milyon Euro kadar bir ücret kazanacağı ifade edildi. Oyuncu ile 5 yıllık bir sözleşmeye imza atacak olan Real Madrid, ayrıca oyuncuya Ballon d'Or'u kazanması halinde 1 milyon, Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu halinde ise ekstra olarak 1.5 milyon Euro'da prim verecek.

Son dönemde adı sık sık Real Madrid ile anılan Hazard son olarak, "Chelsea'de oldukça mutluyum diyebilirim. Burada kalmak adına bazı sebeplerim var. Ancak Real Madrid takımında oynamak her zaman her futbolcunun en büyük hayallerinden bir tanesidir." ifadelerine yer verdi.