İspanya ve Şampiyonlar Ligi kupasının mutlak favorilerinden Real Madrid'de Portekizli yıldız Pepe'nin yokluğu kendini belli ediyor. 10 yıl formasını giydiği Madrid ekibini sezon sonu terk eden Pepe, Beşiktaş'ın yolunu tutmuş ve burada gösterdiği performansla takıma büyük katkı sağladı.

Defansın ortasında görev alan Fransız oyuncu Varene'nın sakatlanmasıyla stoper arayışlarına giren Real Madrid, eski oyuncusu Pepe'yi kadroya katmak için Beşiktaş yönetiminin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Art arda yaşanan sakatlıklar takımdaki dengeleri bozarken, yedek oyuncuların ise büyük maçlarda ortaya koyduğu performans başta Ronaldo olmak üzere takımın yıldızlarını da memnun etmiyor. İspanyol basınına konuşan Ronaldo ve Ramos gibi isimler, Pepe'nin yerinin dolmadığını söyledi.

JORGE MENDES PEPE'Yİ SORDU

Menajer Jorge Mendes ile Beşiktaş'a haber gönderen Real Madrid yönetiminin Pepe için nabız yokladığı ve devre arasında oyuncuyu kadroya katmak istediği öne sürüldü.

Mendes, Türkiye'deki temsilcisi ve Pepe'nin menajeri Ahmet Bulut'u arayarak Pepe'nin durumunu sordu, 'Pepe Beşiktaş'ta nasıl? Mutlu mu mutsuz mu?' dedi.

Ahmet Bulut ise 'Beşiktaş'ı tercih ettiği için çok mutlu. Beşiktaş zaten satmaz, futbolcu da bir yere gitmez' karşılığını verdiği belirtildi.