Firmanın genel olarak bilinen hedef kitlesi oyunculardan oluşmaktadır. Bu son model iki ürünü de özellikle yayın yapan oyuncular için üretti. Yayın sertifikası olan bu iki yeni ürüne verilen isimler ise; Razer Kiyo ve Seiren X olarak belirlendi. Aşağıda kısaca bu iki yeni ürünü tanıyalım:

1- Razer Kiyo:

Firmanın üretmiş olduğu kameraya verdiği isim razer kiyo' dur. Bu web kameranın etrafı dairesel LED ışıklar ile kaplıdır. Bu sayede normal web kameralarından daha kaliteli görüntü sunmayı hedefleyen firma; bu ışıkta 12 tane beyaz renk barındırmaktadır. Kamerası 4 Megapiksel çözünürlüğe sahiptir. 720 p' de 60 FPS, 1080 p ' de ise 30 FPS kayıt yapabilmektedir. Yayıncılara destek sağlaması için USB 2.0 desteklemektedir. Firma yayıncı odaklı çalıştığı için web kamera; XSplit ve OBS ile de uyumludur. Bu kadar muazzam özelliklere sahip olan Razer Kiyo' nun fiyatı 100 dolardır.

2- Seiren X:

Firma üretmiş olduğu mikrofona ise Seiren X ismini vermiştir. Ses gecikmesini sıfıra indiren mikrofon, titreşimi bastırmak için mekanik şekilde sabitlenmiştir. Bu da arka plandaki sesleri oldukça düşürdüğü anlamına gelmektedir. Yani mikrofon ile konuşurken karşı taraftaki kişi sizin dışınızda ortamdaki diğer sesleri kolay kolay duymaz. Bu kadar özel olarak üretilen Seiren X' in etiket fiyatı ise 100 dolar olarak belirlenmiştir.