Boşnaklara yönelik skandal sözler sarf eden Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz Tv'den kovuldu. Kanal yönetiminin aldığı kararı spor yorumcusu Ertem Şener duyurdu.

Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı Sonrası Sahaya Saldırı Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı Sonrası Sahaya Saldırı

KÜTAHYALI BEYAZ TV'DEN KOVULDU

Şener, Beyaz Tv canlı yayınında 'Bu akşam kanal yönetimimizle aldığımız karar doğrultusunda, bugünden itibaren Rasim Ozan Kütahyalı ile yollarımızı ayırdı' açıklamasında bulundu. Öte yandan, gece saatlerinde Beyaz Tv önünde toplanan bir grup, Rasim Ozan Kütahyalı'yı protesto etti.

BOŞNAKLARA HAKARET KABUL EDİLEMEZ

Beyaz Futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı önceki akşamki programda sarf ettiği çirkin sözler bugün gündemin en çok konuşulan konularından biri oldu.

Kütahyalı, büyük tepkinin ardından Twitter hesabından açıklama yaptı ve skandal sözleri için özür diledi.

KANAL YÖNETİMİ KARARINI VERDİ

Kanal yönetiminin aldığı kararı spor yorumcusu Ertem Şener duyurdu.

Ertem Şener şu açıklamada bulundu:

'Dün akşam kimsenin tasvip edemeyeceği büyük bir sıkıntı yaşadık. Tabii bu kimsenin kabul edemeyeceği bir durum oldu. Rasim Ozan Kütahyalı da bu vahim durumdan sonra bir hayli üzüldü, bir hayli sıkıldı.

Üzüntüsü gerçekten son derce üst seviyedeydi. Bu bizim için kabul edilemez bir durum oldu. Ben bu kanalda Beyaz Tv Spor Genel Direktörüyüm. 6 sezondur buradayım.

BOŞNAK KARDEŞLERİMİZİN KALBİNİ KIRDI

Boşnak kardeşlerimizin kalbi çok kırıldı. Onlarla etle tırnak gibiyiz. Bu vahim karardan sonra, bu akşam kanal yönetimimizle aldığımız karar doğrultusunda bugünden itibaren Rasim Ozan Kütahyalı ile yollarımızı ayırma kararı aldık.

YOLLARIMIZI AYIRDIK

Rasim Ozan Kütahyalı bugünden itibaren bizimle olmayacak.