Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali'nin Geleneksel Onur Ödülü; Işık Saçan Apollon ve Türsak Kültüre ve Sanata Yüksek Katkı Ödülleri bu yıl üç değerli isme sunuluyor.

KÜLTÜR VE SANATTA FARK YARATANLAR

1511175783_Kuyu2

Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından bu yıl 1-7 Aralık 2017 tarihlerinde 20, kez gerçekleştirilecek olan Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali'nin geleneksel onur Ödülü ve geçtiğimiz yıldan bu yana kültür, sanat ve sinemaya katkılarıyla fark yaratanlara sunulan TÜRSAK Kültüre ve Sanata Yüksek Katkı Ödülleri, Festivalin 20. Yıl Kutlaması'nda sahiplerine sunulacak.

1511868846_Necip_Sar__c__

20. YAŞ KUTLAMASI

Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı'nın TÜRSAK TC. Kültür ve turizm Bakanlığı'nın desteğiyle gerçekleştireceği 20. Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali'nin geleneksel onur ödülleri 4 Aralık akşamı gerçekleşecek. 20. Yaş kutlamasında sahiplerini bulacak.

Demet Sağıroğlu'nun Müzik Kariyerindeki Zorlu Yolculuğu Demet Sağıroğlu'nun Müzik Kariyerindeki Zorlu Yolculuğu

NECİP SARICIYA BÜYÜK ÖDÜLÜ

Yirminci Randevu İstanbul'un geleneksel onur Ödülü Işık Saçan Apollon bu yıl sinemamızın değerli yapımcı ve yönetmeni Necip Sarıcı'ya takdim edilecek.

Yeşilçam'ın mutfağından, ses mühendisliğinden yapımcılığı akada rher aşamasında büyük hizmetleri olan, bir sinema emekçisi ve sevdalısı Sarıcı'nın yapımcılığını üstlendiği bir klasik, Metin Erksan'ın filmi 'kuyu' bu vesileyle filmin yapımcısı Necip Sarıcı ve filmin oyuncularından Demir Karahan'ın da katılımıyla bir kez daha festival kapsamında seyirciyle buluşacak.