Kirli Para Skandalında Kılıçdaroğlu'nun Sessizliği Kirli Para Skandalında Kılıçdaroğlu'nun Sessizliği

İnsanlar bu akıllı telefonların 10 liraya kadar düştüğünü bildikleri için Anadolu yakasındaki PTT müdürlüğüne akın ettiler ve zaman zaman izdihama dönüşen bu satış saat 10'da başladı.

Uzun Kuyruklar Oluştu

Bu çok uygun, fırsat ürünlerini kaçırmak istemeyen insanlar sabahın erken saatlerinden itibaren PTT Avrupa yakası müdürlüğünün önünde uzun kuyruklar oluşturdular. Saat 10'dan itibaren ise satış başladıktan sonra insanlar başta akıllı telefonlar olmak üzere elektronik cihazlara hücum etti ve daha sonra ise bütün eşyalar çok kısa sürede satıldı. Alışveriş yapan müşterilerin çok ucuza aldıkları ürünler sebebiyle mutlu oldukları da görülmüştür.

Eşyalar Normal Fiyatların Çok Altında Satışa Çıkarıldı

İnsanların büyük ilgi gösterdiği bu satışta son model ve hiç kullanılmamış akıllı telefonlar 10 lira gibi bir fiyattan, kaliteli ve markalı parfümler ise 5 liradan, sıfır kol saatleri de 5 liradan satışa satıldı. PTT yetkililerinden alınan bilgilere göre cep telefonları 15 dakika gibi bir sürede satılarak, Türkiye satış rekoru kırılmıştır.

Piyasa değerlerine göre çok ucuza satılan eşyalardan, 30 liraya iki akıllı telefon ve dürbün alan birisi ve 70 liraya da 10 tane telefon alan kişiler olduğu da satış sonrası görülmüştür. PTT genel müdürlüğü yaptığı açıklamada kaçak veya unutulan ürünleri belirli zaman aralıklarında satışa çıkardıklarını ve çıkaracaklarını bildirmiştir. Vatandaşlar ise bu gibi satışların kendileri için çok iyi olduğunu söylemişler ve PTT'nin sürekli olarak bu satışları yapmasını istemektedirler.