Adıyaman'da evden kaçtıktan sonra yanına uğradığı kişi tarafından PKK kamplarına götürülmek istenen A.E. polis tarafından kurtarılarak ailesine geri teslim edildi.

Adıyaman'da yaşamakta olan A.E. adalı vatandaş gelen son haberlere göre geçtiğimiz Çarşamba gününde ailesi ile tartıştıktan sonra evden ayrılarak sosyal medya üzerinden tanıştığı bir kişinin yanına Şanlıurfa'ya gitti.

Son Anda Kurtarıldı

Şanlıurfa'da o kişi ile buluşan A.E'ye terör örgütü kamplarına katılma isteği gönderildi. Bunun üzerine tedirginliğe kapılan ve korkarak telefona sarılan A.E. babasını arayarak durumu anlattı ve hemen yardım istedi. Babası da bunun ardından 155 polis imdat hattını arayarak polise tüm bildiklerini oğlundan anlatmasını rica etti.

İhbarı değerlendiren polis ekipleri A.E.'yi kendilerine verdiği adreste buldu. Yanındaki kişiyi de gözaltına alarak karakola götürdü. A.E. babasına geri teslim edilirken çocuk yaptıklarından dolayı oldukça pişman olduğunu dile getirdi. Oğlunu terör örgütlerinin elinden son anda kurtardığını belirten baba da polis ekiplerine çok teşekkür etti.