Türkiye enerji bağımsızlığı yolunda Türkiye enerji bağımsızlığı yolunda

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Perinçek; 'Dugin bize Türk askerinin olağanüstü bir hareketlilik içinde olduğunu söyleyince bu hükümete söylemesini belirttik. Ben biliyorsam bunu MİT bilmez olur mu?' dedi.

RUS DANIŞMAN HABER VERMİŞ

dugin

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Cem Tv'de İbrahim Sözen'in sunduğu '2019'a doğru Siyaset' programında konuştu. Perinçek, 'Dugin (Rus dış politika danışmanı Aleksandr Dugin) sbize Türk askerinin olağanüstü bir hareketlilik içinde olduğunu söyleyicince, bunu hikümete söylemesini belirttik. O da bize söylediklerini Ankara'ya gittiğinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Göçek'e söyledi' ifadelerini kullandı.

BEN BİLİYORSAM BUNU MİT BİLMEZ OLUR MU?

Perinçek, Hükümetin darbe girişiminden önceden haberi olduğunu iddia etti. Vatan Partisi Lideri Perinçek konuşmasında şunları söyledi: ' Bize askerler darbe olacağını söyledi.

Dugin bize Türk askerlerinin olağanüstü bir hareketlilik içinde olduğunu söyleyince, bunu hükümete söylemesini belirttik. O da bize söylediklerini Ankara'ya gittiğinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e söyledi. Hükümetin darbe teşebbüsünden önce haberi vardı. Ben biliyorsam bunu MİT bilmez olur mu?'