Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın yıldız oyuncu Onyekuru, yeni transferlerden Diagne konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı. Diagne'nin transferi konusunda sarı kırmızılı yöneticilerin çok doğru bir iş yaptığını belirten Onyekuru, O'nun muhteşem bir golcü olduğunun altını çizdi.

Sezon başında Premier Ligi ekiplerinden Everton'dan kiralanan Onyekuru çarpıcı açıklamalar yaptı. Yeni transfer Diagne'den övgü ile bahseden Onyekuru, şampiyonluk için daha yollarının olduğunu kaydederek ümitlerin var olduğundan söz etti. Diagne kadar Yunan golcü Mitroglou'nun da iyi bir oyuncu olduğuna değinen Onyekuru, ileri uç hattının çok güçlendiğini söyledi.

Diagne Tam İsabet

Onyekuru, "Yeni transferlerimizden özellikle Diagne gerçekten de çok iyi ve kaliteli bir oyuncu. Zaten Kasımpaşa takımı ile yaptıkları ortada. Eminim ki Galatasaray için de ondan daha iyisi olacaktır. Cezası sona erince bizimle sahaya çıkarak sarı kırmızılı forma için ter dökecektir. Galatasaray taraftarlarının da bize gerçekten çok büyük bir desteği var. Bunun bilincindeyiz." ifadelerini kullandı.