Bu yardımcıyı bulduğunda Turnagöl elbet başına gelecekleri bilmiyordu! Turnagül ile evini temizlemek için anlaşan 44 yaşındaki A.T bir müddet sonra anlaşmazlıklara düştü. A.T'nin hareketlerinden şüphelenen Sibel Turnagöl yakın takibe de başlamıştı.

A.T'nin 8 Mayıs günü evden kaçarak çıktığını fark eden Sibel Turnagöl, ne olduğunu anlamaya çalışırken A.T'nin çantasını kontrol etmek istedi. Turnagöl'ün iddiasına göre A.T'nin çantasından Turnagöl'ün eşi Mehmet Çelik'e ait olan bir gömlek ve Turnagöl'e ait pahalı bir markanın açık pembe ruju ve fondöteni çıktı. Bunun üzerine Sibel Turnagöl hizmetlisi A.T ile tartışmaya başladı. Sonrasında da yine Turnagöl'ün İddiasına göre hizmetlisi tarafından darp edildi. Yine iddiaya göre mutfakta başlayan şiddet balkona dek devam etti.

Darp edildiği sırada evinin penceresinden bağırarak yardım istediğini dile getiren Turnagöl, hizmetlisinin kollarından kurtulduğu bir an balkona çıkıp bağırmaya başladığını da paylaştı. Turnagöl'ün yardım çığlıklarını duyan site güvenliği olay yerine geldiğinde A.T., olay yerini hızlıca terk etti.

Melih Göğebakan’dan Basın Açıklaması Melih Göğebakan’dan Basın Açıklaması

Sibel Turnagöl de konuyla ilgili olarak soluğu karakolda aldı. İfade veren Turnagöl, çalışanı A.T.'den şikayetçi oldu. İfadesine başvurulan hizmetli A.T., asıl mağdurun kendisi olduğunu ileri sürerek, "Çantamı aramaya çalışan Turnagöl, evini temizlediğim başka bir kadının bana verdiği ruju gördü. Aynısı olabilir desem de bana inanmadı. Tartışma yaşandı. Darp iddiaları asılsızdır" diyerek kendisini savundu. Soruşturma sürüyor.