Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup bilmecesi sürüyor. Oyuncunun yetiştiği kulüp Arsenal'in sonraki satıştan yüzde 33 gibi yüksek bir satış bedeli talep etmesi siyah-beyazlı yönetimi kara kara düşündürürken, sezon sonu sözleşmesi sona erecek yıldız oyuncu için Marsilya ve Milan ekiplerinin nabız yokladığı öğrenildi.

Son haftalardaki düşük performansı nedeniyle formayı Tolgay'a kaptıran Oğuzhan Özyakup ile yönetim arasındaki görüşmeler devam ederken, Arsenal ile anlaşma sağlanamaması oyuncu ve yönetim arasında krize neden oldu.

Fransız temsilcisinde sezon başında 29 milyon euroya transfer edilen Payet, bekleneni veremeyince, teknik direktr Rudi Garcia, Oğuzhan'ı takibe aldı.

ARSENAL'İN HİSSESİ NEDENİYLE SÖZLEŞME İMZALANAMIYOR

Yıldız oyuncu ile daha önce masaya oturan Beşiktaş yönetimi, oyuncu ile 4 yıllık sözleşme konusunda anlaşmaya varsa da, Arsenal'in sonraki satıştan elde edeceği pay nedeniyle halen resmi imzalar atılamadı.

Beşiktaş'ın Oğuzhan'ın transferinde %30 pay sahibi olan Arsenal ile oyuncunun tüm haklarına sahip olmak için anlaşma zemini araması buna neden olarak gösterilmişti.