317 kiloluk Patty Sanchez, kendinden yaşça küçük sevgilisinin seks diyeti sayesinde fazla kilolarından kurtulduğunu anlatıyor.

sek1

317 kiloluk Patty Sanchez, eski sevgilisinden ayrıldıktan sonra kendine bir arkadaşlık sitesinden genç sevgili buldu. 38 yaşındaki yeni sevgilisinin yardımıyla 120 kilo veren Sanchez, seks egzersizleri ve sağlıklı beslenme sayesinde kilo verdiğini anlatıyor.

sek2

Patty Sanchez'in yeni sevgilisi 38 yaşındaki Bryan Jonnson, son zamanlarda hareket etmekte zorlanan kadının hayatını değiştirmiş. 'Bryan hayatımı değiştirdi: Daha önce hiç bu kadar sevildimi hissetmemiştim. Beni hareketli ve aktif kılıyor. Ondan önce hiçbir şey yapamayacak kadar şişmandım fakat şimdi yaşama isteğimi yeniden kazandım.' Diyen Sanchez, 4 çocuk annesi.

sek3

Daha önceki sevgilisinin kendisini sürekli şekerli ve yağlı yiyecekler yemeye teşvik ettiğini ve hareket etmekte zorlandığı için kendini öldürmek istediğini anlatan Pattay Sanchez, 'Hayatımın değişime ihtiyacı vardı' diyor.

Geri Dönüşüm Süreçlerinde Çöp Dedektiflerinin Rolü Geri Dönüşüm Süreçlerinde Çöp Dedektiflerinin Rolü

sek4

6 yıl önce beslenme biçimini değiştiren ve biraz zayıflayınca seksi pozlarını obez kadınlara özel bir arkadaşlık sitesine yükleyen Patty Sanchez, hayatını değiştiren adamla arkadaşlık sitesinde tanhışıyor, bir kac ay mesajlaştıktan sonra aynı evde yaşamaya başlayan çift her gün oldukça düzenli bir hayat sürüyor.

sek5

Güne yoğa yaparak başlıyor daha sonra 30 dakika ağırlık çalışıyor ve evde pişirdikleri sağlıklı yemeklerle besleniyorlar.

sek6

Oldukça aktif ve maceraperest bir seks yaşamları olduğunun altını çizen çift, birbirlerine dokunmadan duramadıklarını söylüyor. Bryan Johnson, Patty Sanchez'in kilosu sebebiyle yatakla yapabildikleri şeylerin sınırlı olduğunu ancak kendi seks yöntemlerini geliştirdiklerini ve çok mutlu bir cinsel yaşamları olduğunu vurguluyor.

sek7

Yatakta keşfettikleri yöntemlerin son derece edepsiz olduğunu vurgulayan Johnson, bu yöntemleri anlatmaya utandığını da itiraf ediyor.