Türkiye'nin en kaliteli ses yarışmalarından biri olan O Ses Türkiye'nin yeni sezon çekimleri başladı. Acun Medya tarafından yayınlanan ve TV 8 ekranlarının vazgeçilmez yarışmalarından biri olan O Ses Türkiye'nin jüri bu sene ki jüri üyelerinde 2 değişiklik göze çarpıyor.

Geçtiğimiz sezon jüri koltuğunda Gökhan-Hakan Özoğuz kardeşler, Hadise, Murat Boz ve Sibel Can oturuyordu. Bu sezon jüri üyelerinde 2 değişiklik göze çarptı. İlk değişiklik Sibel Can'ın yerine Türkiye'nin en iyi kadın seslerinden biri olan ve yaptığı çılgın danslar ile izleyicinin gönlüne taht kuran Yıldız Tilbe geldi.

İkinci değişiklik ise, yeni gelen bir isim değil, Jüriden ayrılan bir isim oldu. Geçen sene Gökhan Özoğuz ve Hakan Özoğuz kardeşler, çiftli koltukta oturuyor ve tek bir jüri üyesi olarak görülüyorlardı. Yani bir yarışmacıyı takımı almak için, ya da elemek için ikisi konuşup ortak kararını açıklıyorlardı. Bireysel değil, takım olarak hareket ediyorlardı. Ancak bu sene Hakan Özoğuz jüri koltuğunda olmayacak gibi görünüyor.

Çünkü Acun ılıcalı eleme çekimleri devam eden O Ses Türkiye'den bir fotoğrafı sosyal medya sayfasından paylaştı. Acun Ilıcalı'nın paylaştığı fotoğrafta Murat Boz, Hadise, Acun Ilıcalı, Yıldız Tilbe ve Gökhan Özoğuz görülüyor. Sibel Can'ın olmadığı fotoğrafta yerine Yıldız Tilbe getirilmiş gibi görünüyor. Ayrıca Gökhan Özoğuz'un kardeşi Hakan Özoğuz'da fotoğrafta yer almıyor.

Öte yandan Acun Ilıcalı, Tilbe'nin O Ses Türkiye'de şarkı söylediği anları Instagram hikayesinden paylaştı. Bu videoda da Hakan Özoğuz'un olmadığı görüldü.