"Saltbea" tuz dökme hareketiyle bir anda dünyaca tanınır hale gelen sosyete kasabı Nusret Gökçe, restoran zincirini New York'a kadar genişletmişti. New York'taki lüks restoranı ABD'li eleştirmenler tarafından yerden yere vurulan Nusret, gereksiz pahalı ve lezzetsiz bulunmuştu.

ABD basınıyla bir süredir zor günler geçiren Nusret Gökçe'nin halkla ilişkiler çalışması olarak dünyaca ünlü eski futbolcu David Beckham'ı restoranında ağırladığı iddia edildi. Posta gazetesinde yer alan habere göre Nusret, Beckham ve 3 çocuğunu 1.5 milyon dolara restoranında ağırlayarak Beckham ailesiyle birlikte 'tuz döktü'.

ABD BASINI YERDEN YERE VURDU

Türkiye ve Dubai'nin ardından Miami ve New York'ta şube açan Nusret Gökçe, Amerika'daki yemek eleştirmenleri tarafından yerden yere vurulmuştu. Nusr-et için 'pahalı, etler lezzetsiz, hijyenik değil' diye yazılar yazıldı.

PAYLAŞIM REKORU KIRDI

Nusret Gökçe son olarak New York'taki lokantasında İngiliz eski futbolcu David Beckham ile çocuklarını ağırladı. Beckham, Nusret'in şovunu Instagram'da paylaşıp övgüler yağdırdı. İddiaya göre; Nusret bu iş karşılığında David Beckham'a 400 bin dolar (1.5 milyon) ödedi.