Demet Sağıroğlu'nun Müzik Kariyerindeki Zorlu Yolculuğu Demet Sağıroğlu'nun Müzik Kariyerindeki Zorlu Yolculuğu

Muhteşem Yüzyıl'ın Türkiye'de bitmesinin ardından Yeşilçay'a proje yağsa da o özellikle dünyanın diğer ülkelerine açılma fırsatını kaçırmamak adına önemli bir adıma imza attı.

Türk dizilerinin özellikle Ortadoğu'daki ününü artık hemen hemen hepimiz biliyoruz. Özellikle Gümüş, Bin Bir Gece ve Muhteşem Yüzyıl Ortadoğu ülkelerinde büyük beğeni toplarken, bölgede gündem bile değiştirmişti. Bu bağlamda Muhteşem Yüzyıl Kösem'de önemli bir dizi. İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem hala Ortadoğu'da devam ederken Nurgül Yeşilçay'da İranlı yönetmen Bayram Fazlı'nın çekeceği 'Yedullah'ın Güzel Cini' isimli sinema filmine başlamak için bu hafta İran'a uçuyor.

İranlı yönetmen Bayram Fazlı'nın 'Yedullah'ın Güzel Cini' filminde rol almak üzere İran'a gidecek olan Nurgül Yeşilçay, filmde tek kelime etmeden 250 bin TL kazanacak.

FİLM İÇİN BİR AY TAHRAN'DA KALACAK!

Yedullah'ın Güzel Cini isimli filmde geçirdiği travma sebebiyle konuşamayan Dilaram'a hayat verecek olan Nurgül Yeşilçay, film boyunca tek kelime etmeden 250 bin TL'yi kazanmış olacak.

Kösem Sultan'ın ardından böylesine bir rolü kabul eden Nurgül Yeşilçay'ın filmi şimdiden merak konusu oldu. Önümüzdeki günlerde filmle ilgili daha detaylı bilgileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.