Yeşilçay, konuyla ilgili olarak da basın mensuplarına bir açıklamada bulundu. Yaptığı açıklama da botoks kadar magazin gündemini temelinden sarsacak çarpıcı bir açıklamaydı aslında.

"Boşlukta Kaldığım İçin"

Nurgül Yeşilçay, botoks ile ilgili kendisine yöneltilen soruları doğruladı ve magazin gündemini uzun bir süre meşgul edecek çarpıcı bir açıklamada da bulundu. Beyanına göre güzel oyuncu boşlukta olduğundan dolayı yüzüne botoks yaptırdığını ve daha önce denemediği bir şey olduğu için denemek istediğini belirtti. Ayrıca güzel oyuncunun boşlukta olduğum için yaptırdım cümlesi de merak edilenler arasındaki yerini koruyor.

Taş Kağıt Makas 2. bölüm full izle Taş Kağıt Makas 2. bölüm full izle

Boşlukta olmaktan kastettiği acaba tam olarak neydi, Nurgül Yeşilçay yalnızlıktan mı yakınıyor yoksa depresyonda mı, hayattan tükenmiş mi bu henüz soru işareti...

Pişman Olmuş

Yine aynı gün Nurgül Yeşilçay 'ın botoks itirafı haberine ilişkin olarak bizzat kendisine yöneltilen botoks sorusuna ilişkin olmak üzere güzel oyuncunun daha önceden denemediği bir şeyi denemek için yaptırdığını belirtmesi ve ayrıca bundan büyük bir pişmanlık duyduğunu belirtmesi dikkatlerden kaçmadı. Bu da onun konuyla ilgili olmak üzere basın mensuplarına verdiği flaş açıklamalarından birisi olma özelliğini korumaktadır.

Böylelikle oyunculuğuyla da adından sıkça söz ettiren güzel oyuncunun estetik operasyon geçirmesi de yine magazin gündemini etkileyen bir diğer gelişmesi oldu. Güzel oyuncunun kendisini boşlukta hissetmesinin asıl nedeni ve bunun ne anlama geldiği ilerleyen günlerde belirlenecek konulardan biri olarak şimdilik sır olarak kalmaya devam ediyor.