Telekomünikasyon sektörünün öncü Finlandiyalı markası Nokia, akıllı cep telefon üretimine de sürpriz bir gelişmeyle devam etmeye başladı. 2018 yılına özel olarak ürettiği Nokia 8 akıllı cep telefonu modeliyle bundan böyle yeniden iletişim dünyasındaki haklı yerini almaya hazırlanıyor. Üstelik bu akıllı cep telefonunda daha önce denenmemiş yeni fonksiyonlar da mevcut.

Sloganı olarak Nokia 8'e Merhaba De anlayışı ile yola çıkan akıllı cep telefonu şimdiden yeni modeliyle merak edilen yeni nesil cep telefonuyla dikkatleri üzerine birden çekmeyi başardı. Şu sıralar teknoloji dünyasının da sıklıkla sorduğu Nokia geri mi geliyor? sorusu böylelikle açıklığa kavuşturuldu.

Tek Tuşla Facebook Canlı Yayını

Nokia tarafından piyasaya sürülen ve akıllı cep telefonu üretiminde uzunca bir süredir bulunmayan Finlandiya şirketi, 2018 yılıyla birlikte sürpriz bir çıkış sergilemiş ve böylelikle yeni akıllı cep telefonunu kullanıcılarıyla buluşturmaya hazırlanıyor. Bu telefonunda tek tuşla Facebook canlı yayını yapabileceksiniz. Bunun yanında ayrıca şirketin en temel noktaları olarak üst düzey özellikleri bulunmaktadır.

4k Video Teknolojisi

Akıllı cep telefonu olarak birbirinden sıra dışı yenilikleriyle kullanıcılarına merhaba diyen Nokia, bu anlamda 4K kalitesini de unutmadı. Üretici 360 derece net görüntü sağlayan 4K çözünürlük hassasiyetindeki video çekimler yapmaya imkan tanıyan özellikleri bulunmaktadır.

Bütünüyle dikkat çeken bu en temel özellikleri bakımından değerlendirilecek olunursa tamamen kaliteden ödün verilmeksizin, yüksek standartlarda üretilmiş akıllı cep telefonu olduğu olarak ortada durmaktadır.

Bu da onun ilklerden birisi olmasının verdiği üstün performansının yansıması olarak dikkat çeken noktaları oluşturur. Bu da tümüyle dikkat çeken özellikler bakımından değerlendirilecek olunursa her anlamda en yeni teknik alt yapıya sahip ürün olduğu bir kere daha ortada durmaktadır.