Nilüfer, Adanayı ayağa kaldırdı

Pop sanatçısı Nilüfer Adana Uluslar arası Film festivali'nin gala gecesinde sahne aldı. Yaklaşık 3 saat sahnede kalan Nilüfer yüksek enerji ve performansı ile hala zirvedeyim mesajı verdi.

20170925_205307

Sheraton Otelinde gerçekleşen Türk Sineması Dayanışma Gecesi, Adana Uluslar arası film festivaline katılan sinema sektörünün önemli isimleriyle gerçekleştirildi. 25 Temmuz'da başlayan ve yaklaşık 850 film gösteriminin gerçekleştiği festival bütün hızıyla devam ediyor. Adana'da adeta bir kültür şöleni yaşatan film festivali, şehri adeta şenlik alanına çevirdi. Yüzlerce sinema yıldızının üstü açık araçlarla yaptığı sevgi korteji, halkı caddelere doldurdu. Coşkun bir sevgi gösterisi içinde yol alan sevgi korteji Adana'nın ana caddelerinde bekleşen vatandaşlarla sinemacıları buluşturdu. Şehrin çeşitli bölgelerinde yer alan Sinema Salonlarında gerçekleşen film gösterileri tamamen ücretsiz yapılıyor.

DAVETLİLER ÇILGINCA EĞLENDİ

Bu yıl 24'ncüsü gerçekleşen Adana Uluslararası film festivalinde, Sinema sanatçılarıyla dayanışma gecesi düzenlendi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün ev sahipliğinde gerçekleşen geceye efsane pop sanatçısı Nilüfer damgasını vurdu. Kalabalık misafir grubuna birbirinden güzel şarkılar söyleyen Nilüfer, geçen yıllara inat hala yüksek enerjisiyle ben yine varım mesajı verdi. 1970'li yıllardan itibaren Türk pop müziğine büyük katkılar sunan Nilüfer, müziğe başladığı yıllardan günümüze birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi.

Dune Serisinin Sinema Macerası, Frank Herbert'in Efsanevi Eseri Yeniden Canlanıyor Dune Serisinin Sinema Macerası, Frank Herbert'in Efsanevi Eseri Yeniden Canlanıyor

ADANA NİLÜFER'İ SEVDİ

Gece boyunca yüksek bir tempoda davetlilerin çılgın alkışlarına mazhar olan Nilüfer, Adana'ya her geldiğinde büyük bir teveccüh gördüğünü, Adanalı'ların sanata ve sanatçılara sahip çıktığını söyledi. Zaman zaman bestelerini seslendirdiği Kayahan'a atıfta bulunan Nilüfer, Türkiye'nin eşsiz bir sanatçıyı kaybettiğini ancak besteleri ile Kayahan'ın hiçbir zaman unutulmayacağının altını çizdi.

KAYAHAN'IN ŞARKILARINI SÖYLEDİ

Besteci ve Şarkıcı Kayahan'dan bir çok eser seslendiren Nilüfer, kendisine çiçek armağan eden Adana Büyük Şehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'den Adana'da Uluslar arası müzik festivali düzenlenmesini istedi. Adana'nın bir kültür ve sanat şehri olduğunu vurgulayan Nilüfer, başkan Sözlü'den bu konuda girişimde bulunmasını istedi. Nilüferin isteğini memnuniyetle yerine getireceklerini ifade eden Sözlü ise;' Adana herkes tarafından kültür şehri olarak biliniyor. Sizler destek verirseniz Uluslar arası bir müzik festivaline de ev sahipliği yapabilir' şeklinde konuştu. Çiğdem Tunç'un sunuculuğunu yaptığı gece, hep birlikte söylenen şarkılarla sona erdi.