Geçtiğimiz aylarda ünlü oyuncu Vatan Şaşmaz, Filiz Aker tarafından Beşiktaş'taki bir otel odasında sırtından 4 kurşun ile vurularak öldürülmüştü. Cinayetin ardından Filiz Aker, kendi kafasına sıkarak intihar etmişti.

Ayşegül Aldinç'in, Anılarıyla Dolu Röportajı Ayşegül Aldinç'in, Anılarıyla Dolu Röportajı

Şarkıcı Nihat Doğan, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programında çok önemli bir iddia ortaya attı.

Nihat Doğan bu ay içinde kendisine çok önemli belgeler geleceğini, bu belgelerin Vatan Şaşmaz ile ilgili olduğunu ve bu belgeleri kamuoyuna açıkladığı zaman Türkiye'de yer yerinden oynayacağını iddia etti.

Nihat Doğan konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Bütün her şeyi baştan sona değiştirecek bir iddia. Hiç kimsenin bilmediği bir şey, dosyayı bekliyorum, içeriği bekliyorum. Muhtemelen bu ay sonuna doğru belge bana gelecek. İnşallah doğru değildir. Çünkü çok vahim iddialar var" dedi.

Nihat Doğan konuyla ilgili açıklamasının devamında; "Dengeleri değiştirebilecek iddialar olduğu söyleniyor. Belki kötü kadın diye bilinenin iyi, iyi adam gibi görünenin kötü insan olduğu noktasına varacak kadar ağır iddialar... Vatan'la ilgili çok vahim iddialar... İnşallah doğru değildir diye umuyorum. Türkiye şoka girecek. O dosya geldiği zaman yer yerinden oynayacak, olayın bütün seyri değişecek." dedi.