Kurtlar Vadisi dizisi ile adını tüm Türkiye'ye kısa sürede sevdirmeyi başaran ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, 7 yıllık hayat arkadaşı Nagehan Şaşmaz hakkında boşanma davası açtı. Mutlu süren evliliğin son gelen tehditler ile bozulduğu öne sürüldü.

Kurlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Necati Şaşmaz karakteri ile milyonların gönlünde taht kuran Necati Şaşmaz, 7 yıllık eşi Nagehan Şaşmaz'dan resmen boşanıyor. Eşi hakkında tehdit unsurları olduğu gerekçesi ile 10 milyon lira tazminat ve çocuğunun velayetini isteyen Şaşmaz'ın boşanma davası açtığı ifade edildi.

Karşı Dava Geldi

12 Aralık 2012 tarihinde henüz 20 yaşında iken ünlü oyuncu Necati Şaşmaz ile nikah masasına oturan Nagehan Şaşmaz, evliliğin ilk yılında bir erkek çocuk dünyaya getirmiş ve hemen ardından da 4 sene sonrasında ikinci çocuğu ile bir kez daha annelik sevinci yaşamıştı. 7 yıllık evlilikleri Necati Şaşmaz'ın kendisine açtığı 10 milyon liralık tazminat ve boşanma davası ile alt üst olan Nagehan Şaşmaz'ın eşine karşı dava açtığı da belirtildi.

Nagahen Şaşmaz'da eşinin kendisine ihanet ettiğini ve bu yüzden Necati Şaşmaz'a 20 milyon lira tazminat ile beraber iki çocuğu içinde 60 bin lira nafaka istediği kaydedildi.