YeniŞafak gazetesinde yer alan bir haberde, NATO skandalının görüldüğü gibi münferit bir olay olmaktan çok daha öte, kirli bir planın ufak bir ayrıntısı olduğu iddia edildi.

NATO'nun Norvetç'te gerçekleştirdiği Trident Javelin Üç Uçlu Mızrak Tatbikatında, Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, düşman hedef olarak verilmişti. Tatbikatta, NATO güçlerinin operasyon düzenlediği 'Skolken' isimli hayali ülkenin ise Türkiye olduğuna yönelik ciddi bulgular ortaya çıktı.

Tatbikatla ilgili raporda, operasyonun düzenleneceği hayali Skolken isimli ülkenin lideri S-400 füzelerini satın alarak, bu füzeleri üreten ülke ile yakınlaştığı ifadeleri yer aldı.

Skolken ülkesinin diktatör liderinin sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajlarla NATO düşmanlığı yaptığının yer aldığı raporda bir diğer dikkat çeken nokta, diktatörün kullandığı sahte twitter hesabının "RTerdoğan" olduğu idi.

2018'DE TÜRKİYE'YE OPERASYON HAZIRLIĞI

Trident Javelin Tatbikatının açıkça Türkiye'ye karşı bir operasyon hazırlığı olduğunun ortaya çıkması sonucu, NATO ülkelerinden ardı ardına özür telefonları gelmeye devam ederken, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, olayın sadece birkaç kişiye indirgenerek sorgulanmasının gerçeği aydınlatmaya yetmeyeceğini savundu.

Özgür Özel'den Devlet Bahçeli'ye Tebrik Mesajı Özgür Özel'den Devlet Bahçeli'ye Tebrik Mesajı