Voleybolun Tarihçesi ve Gelişimi, Sporun Yolculuğu Voleybolun Tarihçesi ve Gelişimi, Sporun Yolculuğu

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Cengiz dilediği takdirde Ali Koç'un federasyon başkanı da olabileceğini söyledi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, bir canlı yayın programında son haftalarda yaşananlar hakkında açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u açıklamaları yüzünden eleştiren Cengiz, dilediği takdirde kendilerinin federasyon başkanı olabileceğini söyledi.

Adil Yarış İstiyoruz

Cengiz, "Rakip takımların başkanları tabi ki federasyonda yer alabilirler. Herkesin TFF başkanı olabilme gibi bir şansı bulunmakta. Oyun her zaman kuralların göre oynanacaktır. Bu zaten değiştirilemez. Ali Koç isterse federasyon başkanı da olabilir. İsterse yardımcıları da MHK başkanı olsun. Bizim için hiç fark etmez."

"Hocamız hakemler konusundaki açıklamasında espri yapmıştı. Buna asla kurnazlık denemez. Bazen onu dinlemek ve ona hak vermek gerekiyor. Adil bir yarış içerisinde olmak istiyoruz. Hile ve hurda ile bu işler asla olmaz." ifadelerini kullandı.