Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Benfica maçını değerlendirdi. Mağlubiyetini hak etmediklerini belirten Muslera, hakemin penaltı kararını da eleştirerek kötü bir yönetim ifade etti.

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında sahasında Benfica'ya 2-1 kaybeden Galatasaray'da moraller tamamen bozuldu. Türk Telekom Stadında Portekiz ekibine kaybederek rövanş öncesi işleri zora sokan sarı kırmızılılarda kaleci Fernando Muslera mücadelenin ardından karşılaşmanın hakemini eleştirdi.

Haksız Bir Penaltı

Muslera, "Penaltı pozisyonu gerçekten de çok komikti. Böyle bir penaltının çalınması tamamen hakem hatasıdır. Pozisyonu izleyenlerde bunun bir penaltı olmadığı kararını verdiler. Bizde pozisyonu tekrar izlediğimizde ne olup bittiğine karar vereceğiz. Haksız bir penaltı sonrasında geriye düştük. Tekrardan toparlandık ve beraberliği yakaladık. Ancak yediğimiz golle avantajımızı kaybettik. Portekiz'de işimiz oldukça zor olacak ancak Benfica'yı devirerek yolumuza devam etmek istiyoruz." diye konuştu.