Erdoğan'dan Ekonomik Vizyon, Enflasyonla Mücadele Erdoğan'dan Ekonomik Vizyon, Enflasyonla Mücadele

Cumhuriyet Halk Partisi'nde muhalifler ile yönetim arasında devam eden kurultay tartışması bugün yapılan karşılıklı açıklamalarla oldukça sertleşti. CHP'li 59 il başkanının Kemal Kılıçdaroğlu'na destek açıklamasının ardından sessizliğini bozan Muharrem İnce, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında gelişmeleri üzülerek izlediğini söyledi.

CHP'de 59 il başkanının genel merkeze gelerek Kemal Kılıçdaroğlu'na destek açıklamasında bulunmasının ardından Muharrem İnce'den yanıt niteliğinde açıklama geldi. Sosyal medya hesabından günler sonra paylaşımda bulunan İnce, isim vermeden Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. Mevcut yönetim için "koltuğa yapıştılar" diyen İnce, "Koltuğa yapışanlar kalkmamak için her yolu deniyor, her yola başvuruyor" diye eleştirirken, "Her şeye rağmen umut galip gelecek, değişim çok yakında" ifadelerini kullandı. Daha sonra sosyal medya hesabından bir mesaj daha yayınlayan İnce 'Üzülmesinler o arkadaşlarımın da genel başkanı olacağım" ifadelerini kullandı.

MUHARREM İNCE'NİN PAYLAŞIMLARI

CHP'Lİ VEKİLLERE BÖYLE YANIT VERDİ

İnce bu açıklamadan kısa süre sonra bir mesaj daha yayınlayarak, '16 yıl Milletvekilliği, 4 yıl Grup Başkanvekilliği yaptım. Parti içi yarışlarda Milletvekillerinin hangi koşullarda açıklama yaptığını çok iyi bilirim. Kimse üzülmesin, o arkadaşlarımın da Genel Başkanı olacağım' dedi.