Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Afyonkarahisar'da halka hitap etti. Polis ve öğretmenlere 3600 ek gösterge sözünü Erdoğan'ın da gündeme aldığını hatırlatan İnce, 'Bakın 15 günde bu hale geldiler. Emin olun daha var bir ay. Bunlar bir ay içinde 'İnce hastalığa tutulurlar' dedi. TRT'ye Afyonkarahisar'da da tepkisini sürdüren İnce, önümüzdeki hafta TRT'nin önünde miting yapacağını açıkladı.

30 LİTRE BENZİN 50 LİRA İDİ

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Afyonkarahisar'da düzenlenen mitingde konuştu. Ekonominin geldiği duruma değinen İnce, 'Size önce ekonomiyi anlatayım. Erdoğan 2002 'de iktidara geldiğinde 50 TL'ye 30 Litre benzin alınıyordu. Şimdi küçük bir bidon doluyor. Meydanlarda 3 çocuk yapın diyor. Sonra zam yaptı 5 çocuk yapın dedi."

ÇOCUK SAYISINI SİZLERE BIRAKACAĞIZ

Türkiye Genelinde Fırtına ve Sağanak Yağışlarla Dikkat! Türkiye Genelinde Fırtına ve Sağanak Yağışlarla Dikkat!

"Allah'ın izniyle ben cumhurbaşkanı olduğumda, çocuk sayısını belirlemek sizin işiniz. Doğum yöntemi sizin işiniz ama ben cumhurbaşkanı olduğumda çocuk bezindeki yüzde 18 olan KDV inecek. Cumhurbaşkanının görevi çocuk sayısını belirlemek değildir."

DEVLET ÇOCUK BEZİNDEN KDV ALMAZ

"Koca Türkiye Cumhuriyeti çocuğun donundan medet ummaz. Bebeğin bezinden medet ummaz. Bebeğe süt içireceğiz KDV'si yüzde 8, bebeğe süt içireceğim ne KDV'si ne vergisi? Olmaz bunu da indireceğiz. Yine bebek maması yüzde 8 KDV alınıyor bunu da indireceğiz' dedi.