Yıllarda kayıpları bulma ve cinayetleri çözme üzerine başarılı bir program yapan Müge Anlı, tepki çeken bir gafa imza attı.

Yıllardır yaptığı program ile yüzlerce kayıp kişiyi bulan, yüzlerce cinayetin çözülmesini sağlayan Müge Anlı, yine kayıp olan bir kişiyi bulmaya çalışıyordu.

Hac görevini yerine getirmek için kutsal topraklara giden 85 yaşındaki Bekir Sevinç, kutsal topraklara gitmiş ve bir daha Türkiye'ye dönmemişti. Acılı ailesi ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurarak, 85 yaşındaki Bekir Sevinç'in bulunması için yardım istemişti.

Kayıp olan Bekir Sevinç'in oğlu Müge Anlı ile Tatlı Sert programının canlı yayınına çıkarak; "Babam Bekir Sevinç, Nevşehir kafilesi olarak Kayseri Hava Limanından Hacca giden kafiledeydi. Babam gitti ama bize sadece valizi döndü" dedi.

Müge Anlı da, kayıp olan 85 yaşındaki Bekir Sevinç'i bulmak için kolları sıvamıştı. Canlı yayın sırasında gelen bir son dakika haberi acılı aileye açıklayan Müge Anlı büyük bir gafa imza attı.

Canlı yayında 85 yaşındaki Bekir Sevinç'in 20 kişilik morgda olduğunu söyleyen Müge Anlı, bu bilgiyi aile ile paylaşırken, "Ölmüş olacak ama en azından cenazesine ulaşacaksınız" sözü damga vurdu. Bu da güzel bir gelişme diyen Müge Anlı, "Gidilecek, bakılacak inşallah onlardan birisi. Şimdi cenazesi bulunacak" dedi.

Müge Anlı'nın bu gafı bir çok kişiden tepki çekti.