Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden biri olan Victor Moses, çok özel açıklamalarda bulundu. Sarı lacivertli takıma geldiği için mutlu olduğunu söyleyen Moses, sezon sonunda da burada kalmak istediğini sözlerine ekledi.

Devre arasında Chelsea'den kiralanan yıldız oyuncu Moses, bazı açıklamalar yaptı. Moses, Fenerbahçe'nin çok özel bir takım olduğunu belirterek, Avrupa Ligi'nde gidebildikleri yere kadar giderek son dakikaya kadar mücadele edeceklerini yineledi.

Fenerbahçe Büyük Bir Kulüp

Moses, "Türkiye'de olmaktan yana gerçekten de çok mutluyum. Süper Lig'de gerçekten de çok kaliteli oyuncular var. Bu ülkede adeta futbolla yatıp futbolla kalkılıyor. Buraya gelmeden önce de bazı arkadaşlarıma danışarak bilgiler almıştım. Kararımda yanılmadığımı da bir kez daha görmüş oldum." dedi.

Moses, "İstanbul gerçekten çok güzel bir şehir. Burada insanlar herkese karşı çok saygılı. Türk insanı hem dost hem de arkadaş gibi. Burada bana olan ilgiden gerçekten de çok memnunum. Fenerbahçe'nin büyük bir kulüp olduğunu geçmiş dönemde aldığı başarılardan görebiliriz. Burada başarılı olmak işçin elimden gelenin fazlasını yapacağım." ifadelerine yer verdi.