Ailesi Roma'da ata binmiş halde görüntülenerek babasının tutkuyla sevdiği bir diğer spor olan at yarışlarına yönelik olarak bundan böyle medya dünyasının kesinlikle ailesinin de her türlü fotoğraflarının çekilmesine yasak getirilmiş görünüyor. Böylelikle ailesi hakkında da tıpkı kendisi gibi yayın yasağı başladı.

Ailesi De Bundan Böyle Medyaya Lanse Edilemeyecek

Schumacher kendisinin sadece efsane bir formula 1 yarışçısı olarak hafızalarda kalmasına dikkat ediyordu. Bunun dışında hem kendisinin hem de ailesinin özel yaşamına ilişkin basın mensuplarının tek bir kare dahi paylaşmasından kesinlikle şikayetçiydi.

Evrenin Gizemli Dünyaları, Süper Dünya'ların Keşfi Evrenin Gizemli Dünyaları, Süper Dünya'ların Keşfi

İşte bu amaç doğrultusunda isteği üzerine artık ailesinin de her nerede olursa olsun görüntülerinin çekilmesi ve bunun sosyal medyada paylaşılması yasaklandı. Aile, Almanya'nın temyiz mahkemesine açtığı davada davayı kazanarak bundan böyle basın mensuplarının kesinlikle izni olmadığı sürece ve efsane pilotun kariyeri hakkında olmadığı müddetçe hiçbir şekilde görüntü alınmasının yasaklanması karara bağlandı.

Efsane Pilotun Son Durumu

Yayın yasağının ailesine de getirilmesinin ardından Michael Schumacher 'ın ailesi hakkında da yayın yasağı başladı gündem yaratan manşetin yanı sıra efsane pilot Michael Schumacher 'ın son durumu da merak ediliyor.

Henüz yatağa mahkum halde bir hastanede müşahede altında tutulmaya devam edilen pilot bitkisel hayatta yaşamını sürdürüyor. Yine de doktorların umutla beklediği ve yürümeyi de bekledikleri anları yakında göreceklerini belirten aile mutlaka bir gün efsane pilotun kendisine geleceğini ve hayranlarıyla hasret gidereceğini belirterek objektiflere yaptıkları bu son açıklamayla ortadan kayboldular.