Cumhur ittifakı içinde MHP'den Zonguldak Karaman Belediyesi başkan adayı olan Cevdet Aldağ, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla tutuklandı.

PARTİSİ HEMEN DIŞLADI

MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazi Karansoy yaptığı açıklamada, "Böyle önemli bir dönemde bizim böyle bir paylaşım yapan birisiyle zaten yola devam etmemiz mümkün olamaz" dedi.

CUMHURBAŞKANINA HAKARET SUÇLAMASI

Moskova'da Kanlı Katliam, 60'tan Fazla Ölü, 146 Yaralı Moskova'da Kanlı Katliam, 60'tan Fazla Ölü, 146 Yaralı

Karaman Belde Belediye Başkan adayı Cevdet Aldağ, hakkında 26 Kasım 2018 tarihinde sosyal paylaşım sitesi üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma açıldı.

MHP ADAYI ESKİ BİR POLİS

Bir süre önce 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçlamasıyla savcılıkta ifadesi alınan Cevdet Aldağ, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla bugün yeniden gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı'nda işlemleri tamamlanan ve eski pıolis memuru olan Aldağ, adliyeye sevk edildi ve ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanak cezaevine gönderildi.

CUMHUR İTTİFAKINA ÖNEM VERİYORUZ

MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy konula ilgili yaptığı açıklamada, Cevdet Aldağ'ın tutullandığını doğrulayarak, "Kendisinin sosyal paylaşım sitesine yapmış olduğu bir paylaşım dolayısıyla tutuklandığı söyleniyor. Biz de parti olarak araştırmamızı yapacağız. Cumhur ittifakı'na olan bakış açımız, verdiğimiz önem ve dikkat ortada. Böyle önemli bir dönemde bizim böyle bir paylaşım yapan birisiyle zaten yola devam etmemiz mümkün olamaz. Başka bir arkadaşımızı belediye Başkan Adayı göstereceğiz" dedi.