Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son dakika açıklamasında, 23 Ekim Pazartesi gece ve 24 Ekim Salı günü Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ile Bolu ve Düzce çevrelerinde sağanak ve yer yer gök gürültüsü sağanak yağışlar beklendiği belirtildi.

SAĞANAK YAĞIŞLAR GELİYOR

23 Ekim Pazartesi gece ve 24 Ekim Salı günü Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ile Bolu ve Düzce çevrelerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Yağışların Marmara'nın batısı, kıyı Ege ve Batı Akdeniz'de kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın da yurdumuzun batı ve iç bölgelerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli 830-60 Km/sa) olarak eseceği bekleniyor.

Rüya Yorumlama Sanatının Gizemli Dünyası Rüya Yorumlama Sanatının Gizemli Dünyası

25 Ekim Çarşamba günü yağışlı sistemin Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ile Batı Karadeniz'de etkili olmaya devam edeceği ve yağışların Batı Akdeniz ile Marmara'nın kuzeyinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

SICAKLIK 6-8 DERECE DÜŞECEK

Yağışlı sistemin 26.20.2017 Perşembe günü Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç ve Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Doğu Akdeniz'de, 27.10.2017 Cuma günü Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda etkili olduktan sonra yurdumuzu terk edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGARIN HIZI ARTACAK

Hava sıcaklığının yarın önemli bir değişiklik göstermeyeceği, Salı günü yağışlı sistem ile birlikte batı bölgelerde, Çarşamba günü iç, Perşembe günü kuzeydoğu kesimlerinde 4-8 derece azalacağı, ancak Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında Salı ve Çarşamba günleri güneyli rüzgarın etkisiyle 6-8 derecede artacağı tahmin ediliyor.