Konuyla ilgili olarak Coşkun Sabah sosyal medya hesabı üzerinden " Kültür Bakanlığımız tarafından MESAM'a kayyum olarak atandım. Tüm Coşkun Sabah sevenlerine duyurmak istedim " ifadelerine yer vererek MESAM Yeni Başkanı Coşkun Sabah Oldu haberini doğrulamış oldu.
Bu yönüyle MESAM Türkiye'nin önemli bir sanat kuruluşu olarak Coşkun Sabah yönetim kurulu başkanlığında Türk sanatını yeniden şekillendirecek.

MESAM'ın Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri

MESAM yönetim kurulu üyeleri ayrıca diğer ünlü sanatçıları da barındırıyor. Bunlardan Yavuz Bingöl, Polat Yağcı, Turhan Taşan ve İpek Taşar gibi ünlü isimleri de bulunduran sanatsal teşkilat olma özelliğini taşımaktadır. Bütün bu özellikleri doğrultusunda değerlendirilerek her yönüyle Türkiye'nin yeni sanatsal etkinliklerine ve Türk sanat müziğinin geliştirilmesi yönündeki çalışmalara yer verilmesi planlanmaktadır.

Coşkun Sabah Kimdir?

MESAM yeni yönetim kurulu başkanı olan Coşkun Sabah, Anılar şarkısıyla uzun bir süredir hafızalara kazınan bir Türk sanat müziği ve fantezi müzik sanatçısıdır. Sanatçı, kendine has uduyla çalıp söylediği şarkılarını tamamen kendi bestelerinden oluşarak icra etmektedir. 1990 yıllarının en çok sevilen sanatçılarından olan Coşkun Sabah, ondan önceki 1980-85 döneminde de seslendirdiği Türk sanat müziğiyle büyük beğeni toplamış ve milyonlarca Coşkun Sabah hayranları olmuştur.

Günümüzde de halen çeşitli sanatsal etkinliklere katılarak konserler düzenlemekte ve Türk sanat müziğinin ve fantezi müziğinin her yönden yeni nesil tarafından da sevilip dinlenmesine yönelik çalışmalar yürütmektedir. MESAM yeni yönetim kurulu başkanı Coşkun Sabah bu duyarlılığıyla bakalım Türk müziğinde ne gibi yenilikler ortaya koyacak?