İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, grup toplantısında iktidarın Suriye politikasını değerlendirdi. Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sahip çıkarak asla laf söyletmeyeceklerini ifade etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, iktidar partisinin Suriye politikasını değerlendirdi. Akşener, "Cumhurbaşkanı nerede ve ne zaman hata yaparsa bizler takipçisi olacağız. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bizler asla laf söyletmeyiz." diyerek bu konudaki kararlılıklarını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı'na Laf Söyletmeyiz

Meral Akşener, "Körfez Savaşı'nın akabinde paralel bir devlet kuruldu. Onların daha güvenli bir hale getirilmesi için tek yol terörün tamamen temizlenmesidir. Birkaç gün içerisinde bizlerde hamlemizi yapacağız. Bu ülkeyi yönetenlere buradan sesleniyorum. Türk milleti her zaman güçlüdür." dedi.

Yerel Yönetim Seçimleri Türkiye'yi Hareketlendiriyor Yerel Yönetim Seçimleri Türkiye'yi Hareketlendiriyor

Akşener, "Cumhurbaşkanı da bazen hata yapabilir. Ancak biz bu hataların takipçisi olacağız. Cumhurbaşkanı'na asla laf söyletmeyiz. Gereği ne ise onu yaparız. Bağırıp çağırıp gizli yerlerde anlaşma yapmanın hiç lüzumu yok. Neler görüşülüyorsa bizlerde bilmek istiyoruz. Bu bizim en doğal hakkımızdır. Kesinlikle karşımıza Suriyelilere Türk vatandaşlığı verilecek diyerek gelmesinler. Bu yalanlara karnımız tok." ifadelerine yer verdi.