Melih Gökçek'ten boşalan Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı koltuğu için AKP'nin adayı Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna oldu. Ankara Büyükşehir belediyesi Meclisi bugün saat 14.00'da Gökçek'ten boşalan başkanlık görevine yeni ismi seçmek için toplandı.

Avrupa Birliği'nin Rusya Tehdidiyle Başa Çıkma Zorlukları Avrupa Birliği'nin Rusya Tehdidiyle Başa Çıkma Zorlukları

CUMHURBAŞKANI TARAFINDAN GÖREVDEN İSTİFASI İSTENDİ

Cumhurbaşkanı ve AKP Lideri Erdoğan'ın istifasını istediği 6 isimden birisi olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 28 Ekim günü yaptığı basın toplantısında 'Cumhurbaşkanı tarafından istifam istendi. Cumhurbaşkanı'nın emrine uyarak belediye başkanlığı görevini bırakıyorum', diyerek 23 yıldır sürdürdüğü görevinden istifa etmişti.

İŞTE MELİH GÖKÇEKİN YERİNE GELEN İSİM

Melih Gökçek'ten boşalan Ankara Büyükşehir belediyesi Başkanlığı koltuğu için AKP'nin adayı Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna oldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi bugün saat 14.00'da Gökçek'ten boşalan başkanlık görevine yeni ismi seçmek için olağanüstü toplanDI.

SİNCAN BELEDİE BAŞKANI MUSTAFA TUNA

Cumhurbaşkanı ve AKP lideri Erdoğan'ın istifasını istediği 6 isimden birisi olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek 28 Ekim günü yaptığı basın toplantısında istifa etmişti.

KOLTUĞU İÇİN 3 ADAY BELİRLENMİŞTİ

Önceki günde AKP'de 'Melih Gökçek'in yerine kim gelsin?' yoklaması yapılmış ve sandıktan sırasıyla Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk çıkmıştı.

VE TOPLANTIDA O İSİM AÇIKLANDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi bugün saat 14.00'de Gökçek'ten boşalan başkanlık görevine yeni ismi seçmek için olağanüstü toplandı. Yapılan seçimde AKP'nin adayının Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı görevine getirildiği açıklandı.