Yönetmenliğini Erhan Baytimur'un, senaristliğini Coşkun Gündoğdu ile Ayça Baytimur'un yapımcılığını ise Erdoğan Yaprak ile Ali Ertem'in üstlendiği 'Bordo Bereliler 2 Afrin" film vizyona giriyor.

MEHMETÇİĞİN ZAFERİ BEYAZ PERDE'DE

maxresdefault_2

Çekimlerine aylar öncesinden başlanan ve Zeytin Dalı harekatının başlangıcından önce büyük bir öngörüyle yapımına başlanan ve vizyona giren filmin, Afrin harekatının zaferle sonuçlandığı şu günlere denk gelmesi büyük bir takdir topladı.

OYUNCULAR GURUR DOLU

Filmin oyuncu kadrosunda yer alan Cenk Ertan, Cavit Çetin Güner, Çiğdem Batur, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Oğuz Yağcı, Ozan Güler, Balamir Emren, Erdoğan Yaprak, Ali Ertem'in yanı sıra düzenlenen galaya iştirak eden pek çok yapım ekibi görevlisi bu filmi yapmaktan büyük gurur duyduklarını söylediler.

GALAYA SEDAT PEKER'DE KATILDI

Gala gecesine işadamı Sedat Peker, İnegöl Kaymakamı Ali Akça, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Sinan Albayrak, Çiğdem Tunç, Tuğba Özay, Sema Çelebi, Metin Keçeci, Mert Öğüt, Ece Okay ve Taner Şafak da katıldı.

ab

ARALIK AYINDA ÇEKİMLER BAŞLADI

Senaryo aşamasının ve ön çalışmalarının Temmuz ayında tamamlanan, çekimlerine ise geçtiğimiz Aralık ayında başlanan 'Bordo Bereliler 2 Afrin' filmi önümüzdeki günlerde Türkiye'nin bir çok sinemasında gösterime giriyor.

ÇEKİMLERDE TÜRK YAPIMI SİLAHLAR KULLANILDI

Özel Kuvvetlere bağlı Borda Bereli askerlerin terör örgütlerine yönelik yaptıkları operasyonu konu alan ve Afrin 2 filminde yüzde yüz yerli silahlar kullanıldı. Türk Silahlı Kuvvetlerinin son dönemlerde kendi üretimi milli silahların kullanılması askeri operasyonlardaki başarının yükselmesine sebep olmuştu.

YERLİ SİLAHLAR SERGİLENDİaa

Filmde kullanılan Makine Kimya Endüstrisi Kurum tarafından üretilen silahlar, gala gecesi fuayede sergilendi ve sinemaseverlerin ziyaretine açıldı.